Activitati

Afla ce surprize ti-am pregatit pentru un nou sezon de aventura

Speologie

Speologia dezvaluie misterul lumii subterane, modul de formare a pesterilor, formatiunilor, dezvaluie fauna si flora specifica si peisaje subterane impresionante.

Canioning

Canionul este o vale adanca si ingusta, cu pereti abrupti si cu fundul ingust, care de cele mai multe ori este strabatut de un curs de apa.

Via Ferrata

Via Ferrata, tradus drumul de fier, este o activitate ce presupune parcurgerea unui traseu montan prevazut cu cabluri, scari, poduri trepte si scoabe metalice.

Caiac si Rafting

Caiacul si raftingul sunt cele mai cunoscute sporturi acvatice outdoor, ce presupun in general coborarea cursurilor de apa repezi.

Mountain bike

Mountain bike-ul ofera posibilitatea de a vizita locuri izolate, de a strabate paduri si de a admira peisaje montane inedite.

Escalada pe stanca

Escalada presupune catararea pe un perete de stanca, folosind fortele proprii si ca priza crapaturile si eroziunile din stanca.

Initiere ski si snowboard

Anii de munca ca instructori de ski si snowboard in tabere de copii ne-au inzestrat cu multa rabdare si experienta. Niciodata nu e prea tarziu sa inveti tainele sporturilor de partie.

Ski touring

Din ce in ce mai popular, schiul de tura este un tip de ski off-piste (in afara partiilor de ski) care presupune folosirea unui echipament tehnic specific si a fortelor proprii atat la urcare cat si la coborare.

Hiking si trekking

Drumetiile pe timp de iarna pot fi dificile datorita stratului mare de zapada, dar folosind echipamentul tehnic corespunzator si rute sigure putem ajunge impreuna pe cele mai inalte creste ale muntilor.

Escalada pe gheata

Escalada pe gheata reprezinta ascensiunea unei formatiuni de gheata inclinate sau verticale. Implica mai mult echipament tehnic, dar se desfasoara pe principii similare escaladei pe stanca.